Detta händer hos oss!

VÅR 2019

 

– 15/4  kl. 11 kommer biblioteket till öppna förskolan och har sago-/sångstund med oss; föräldrar och barn 0-6 år välkomna.

– 24/4 kl. 10-12 är öppna förskolan i Fontin (Motionscentralen Kotten, Dämmevägen 11, mer info om Kotten finns på www.kungalv.se) . Vi träffas vid lekplatsen bredvid Kotten. Ta med egen matsäck, gärna korv om ni vill så har vi med grillar. (OBS! Ingen verksamhet i Ytterby på öppna förskolan denna dag!) 

– 26/4 kl. 14-15:30 har vi en träff för er som är nyinflyttade i kommunen och ska ha barn eller har barn 0-6 år. Här har du möjlighet att träffa andra nyinflyttade, få information om kommunen samt ställa frågor.


 
– 29/4 kl. 10-12 är öppna förskolan på biblioteket på Mimers Hus i Kungälv. Vi kommer få info om biblioteket, skaffa lånekort om ni inte har. Det blir saga och sångstund. Du stannar så länge du vill. Fika finns att köpa i en cafeteria. Alla med barn 0-6 år är välkomna att följa med oss. Ingen anmälan. (OBS! Ingen verksamhet i Ytterby på öppna förskolan denna dag.)


 
 – 6/5 kl. 11 kommer biblioteket till öppna förskolan och har sago-/sångstund med oss; föräldrar och barn 0-6 år välkomna.


 
– 15/5 åker öppna förskolan på utflykt till Tolsered 4H-gård i Kärra, kl. 10-12. Vi får en rundvandring bland djuren. Tag med matsäck, grillmöjligheter finns. Kostnad 35kr per person, stora som små, OBS! jämna pengar, samlas in på plats, pengarna går till gårdens verksamhet. Tänk på att tag på oömma kläder. OBS! Ingen verkasamhet i Ytterby på öppna förskolan denna dag!

  

Mer information om vår verksamhet kommer efter hand vi bokar in fler saker… 

Vi har både Facebook och Instagram. 
Gilla oss och håll dig uppdaterad med vad vi gör!