Öppna förskolan

En mötesplats för alla föräldrar och barn i Kungälvs kommun

Välkommen till oss!

Vi som arbetar på Öppna förskolan är Carina, som är pedagog, och Miia, som är kurator. Till oss kan ni vända er för att få tips, råd och stöd i er föräldraroll. Vi finns här även på tider när öppna förskolan inte är öppen. På dessa tider kan du boka tid för samtal med oss.

Öppna förskolans telefonnummer är 0727-414130.

Tillsammans med barnmorskemottagningen och barnavårdscentralen bildar vi Familjecentralen Fyren som är ett samarbete mellan Praktikertjänst, Kungälvs kommun och Närhälsan.

Hitta hit!

Öppettider Öppna förskolan

OBS!
På grund av pågående pandemi är öppna förskolan STÄNGD tillsvidare. Följ oss på Instagram eller Facebook för mer info kring detta.

 

VÅR VERKSAMHET

Öppna förskolan är en mötesplats för alla föräldrar och barn i Kungälvs kommun. Hit kan du komma tillsammans med ditt barn för att leka, pyssla, måla, prata med andra föräldrar och delta i vår sångstund.
Till öppna förskolan är barn mellan 0-3 år välkomna på måndagar samt barn 0-6 år på onsdagar tillsammans med en vuxen.

SAMVERKAN

Öppna förskolans verksamhet bygger på samverkan mellan personal och besökare. Vi vill gärna att du som besökare känner dig delaktig i vår verksamhet så vi välkomnar förslag, tankar och idéer.

Till öppna förskolans verksamhet är alla som bor i Kungälvs kommun välkomna.

BABYCAFÉ

På babycafé, är alla barn upp till 1 år är välkomna med föräldrar. Här kan ni träffa andra som är föräldralediga, göra fot- och handavtryck, leka, fika, vara med i sångstunden med mera.

MINI-BABYCAFÉ

Mini-babycafé för er som är hemma med bebis 0-5 månader.
Kom och träffa andra föräldralediga med bebisar, fika och utbyt erfarenheter.

Vi har både Facebook och Instagram. 
Gilla oss och håll dig uppdaterad med vad vi gör!